NL | ES | CAT | EN

Beëdigde vertaling vanuit en naar het Spaans en Nederlands van uittreksels uit de burgerlijke stand

Juridisch Vertaalbureau Spaans e.Villegas beëdigde, officiële, financiële en gespecialiseerde vertalingen in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans in en uit het Spaans

[Nederlands ↔ Spaans ↔ Nederlands ]
[Nederlands ↔  Catalaans ↔ Nederlands ]

e.Villegas ervaren native tolk en beëdigd juridisch vertaler Spaans, Nederlands en Catalaans. Beëdigd door de rechtbank van Utrecht en opgenomen in het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) onder nummer: 4857] e.Villegas is ook aangesloten bij de beroepsorganisatie:Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (www.ngtv.nl)

Native en gediplomeerd | kwaliteit, het juiste jargon en de juiste stijl | betaalbaar | wij werken onder geheimhouding |met spoed geleverd. 

bel ons [7 DAYS A WEEK]  

[sinds1996]

Uittreksels uit de burgerlijke stand: de vertaling van een geboorteakte, huwelijksakte, scheidingsakte, akte geregistreerd partnerschap, overlijdensakte of een ongehuwd verklaring naar het Spaans of het Nederlands en legalisatie

[Wij staan garant voor een taalkundig en inhoudelijk perfecte vertaling van uw juridische en officiële documenten met beëdiging]

BEËDIGDE VERTALING NAAR HET SPAANS EN HET NEDERLANDS
Beëdigde vertaling van uittreksels uit de burgerlijke stand: de vertaling van een geboorteakte, huwelijksakte, scheidingsakte, akte geregistreerd partnerschap, overlijdensakte of een ongehuwd verklaring naar het Spaans of het Nederlands.
 
  • 1 pagina vanaf EUR 65,00*
  • 2 pagina's of meer vanaf EUR 45,00* per pagina
(meestal binnen één dag)
 
Minimumtarief
   
EUR 65,00*
Extra kopieën
digitale kopie - PDF bestand (niet ondertekend of gestempeld)
gratis
 
Extra kopieën
hard copy per document (ondertekend en gestempeld)
vanaf
EUR 30,00*
Extra kopieën
gescande kopie per document (ondertekend en gestempeld)
vanaf
EUR 40,00*
Verzendkosten
altijd kosteloos binnen Nederland
Legalisatie of apostille van de rechtbank
 
EUR 40,00*

*(Prijzen in euro's 21 % btw niet inbegrepen).

*(Wij behandelen uw documenten strikt vertrouwelijk).

*(Deze tarieven zijn van toepassing op vertalingen Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands met een levertijd van 1-3 werkdagen).

 
 

Wat is een beëdigde vertaling?

De beëdigde vertaling is een vertaling dat door een beëdigde vertaler is gemaakt.  De beëdigde vertaling van een akte past meestal binnen een A4-pagina en is voorzien van de handtekening van de vertaler, zijn ambtsstempel en de verklaring dat de vertaling volledig en naar eer en geweten is gemaakt. Een beëdigde vertaling wordt ook wel een officiële of gewaarmerkte vertaling genoemd.

Er zijn geen wettelijke voorschriften over hoe een beëdigde vertaling er uit moet zien. De vertaler heeft altijd de vrije keuze om de lay-out van de originele akte te behouden of de lay-out van een vergelijkbare akte in het Nederlands of in het Spaans opgesteld in zijn vertaling te gebruiken.

Alleen vertalers die in het Rbtv zijn ingeschreven zijn bevoegd beëdigde vertalingen af te geven.e.Villegas is opgenomen in het Wbtv Register voor beëdigde tolken en vertalers onder nummer: 4857.

Legalisatie | Apostille

Als u de beëdigde vertaling van een document wilt gaan gebruiken, dient de handtekening van de beëdigde vertaler gelegaliseerd te worden door een Nederlandse rechtbank. Het plaatsen van de apostille bij de rechtbank kost € 40,00 (inclusief € 20,00 aan leges). Documenten die van een apostille of legalisatie voorzien moeten worden kunnen dagelijks bij elke rechtbank in Nederland ingediend worden. U kunt ook uw documenten per post indienen.

Extra kopieën van uw vertalingen en verzending:

Van ons krijgt u altijd een digitale kopie van de vertaling, als PDF bestand, vooraf, zonder kosten, op deze wijze kunt u zelf de kwaliteit van de vertaling controleren. U kunt ook een extra kopie van de vertaalde documenten krijgen, als reserve kopie bijvoorbeeld, de kosten van een extra kopie zullen vanaf EUR 30,- per document bedragen.

In gevallen van spoed kan de vertaling met de handtekening en stempel van de beëdigd vertaler en apostille in gescand worden. Het scannen van de documenten zal EUR 40,- per document bedragen. De verzending van al uw vertaalwerk is binnen Nederland kosteloos.

(Alle teksten en vertalingen worden zorgvuldig nagekeken, indien nodig door onze in-house jurist)

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERTALING AANVRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG. BINNEN 1 UUR ONTVANGT U ONZE OFFERTE. WIJ BEHANDELEN ALLE INFORMATIE EN UW DOCUMENTEN ALTIJD STRIKT VERTROUWELIJK


snel uw offerte

[Wij kunnen ook officiële en beëdigde documenten met spoed vertalen]


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

+31(0) 30 232 24 46   +    31(0)610 014 264 [dagelijks bereikbaar ook in het weekend]

info@elviravillegas.nl [24 uur per dag te gebruiken]

bel onscorreo electrónicoinicio-homepagetarieven vertalenGeregistreerd docent Spaans“Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers”

Deze diensten bieden wij u ook aan:

[Uw vertaling met spoed geleverd.Spoedvertalingen ook beëdigd binnen 24 uur]

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans en het Nederlands
Wij zijn gespecialiseerd in
Taaldiensten
Bekijk ook


Meer weten?

+(0)30 2322446   |   + (0)6 100 14 264 of info@elviravillegas.nl

inicio-home mapa

e. Villegas is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en/of vraag vrijblijvend een offerte aan.

e-mail: info@elviravillegas.nl

Telefoon +31 (0)30 232 24 46 - +31 (0) 6 100 14 264

Kantoortijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wilt u langskomen, belt u dan eerst even om een afspraak te maken.

Keukenstraat, 17 - 3512 NE UTRECHT (Nederland). Voor het plannen van een route, verwijzen wij u ook graag naar: Google-maps

Google+

Skype: evillegasselma

Linkedin

Twitter

Bedrijfsgegevens: E.Villegas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder het KVK-NUMMER 30266319 en BTW-IDENTIFICATIENUMME: NL198812991B02 - (VAT validation)

vvin lid

[ E.Villegas vertaalbureau is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland VViN en de European Union of Associations of Translation Companies EUATC ]