NL | ES | CAT | EN

Apostille of legalisatie

Juridisch Vertaalbureau Spaans e.Villegas beëdigde, officiële, financiële en gespecialiseerde vertalingen in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans

[Nederlands ↔ Spaans ↔ Nederlands ]
[Nederlands ↔  Catalaans ↔ Nederlands ]

[e.Villegas ervaren native tolk en beëdigd juridisch vertaler Spaans, Nederlands en Catalaans. Beëdigd door de rechtbank van Utrecht en opgenomen in het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) onder nummer: 4857] e.Villegas is ook aangesloten bij de beroepsorganisatie:Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (www.ngtv.nl)

offerte

[Direct naar onze tarieven]

Wij bieden rechtstreeks kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen eerlijke en redelijke tarieven, u betaalt geen bemiddelingskosten. Wij leveren zowel beëdigde vertalingen als niet beëdigde vertalingen naar het Spaans, Nederlands en Catalaans.

Uw vertaling legaliseren voor het buitenland

Coronacrisis: Legalisatie en apostille van de rechtbank

Vanwege het coronavirus zijn de centrale balies van de Nederlandse rechtbanken gesloten, in elk geval tot en met maandag 27 april 2020.

Zolang de centrale balie gesloten is, kunt u bij iedere Nederlandse rechtbank per post een apostille of legalisatie voor uw beëdigde vertaling aanvragen. De beëdigde vertaling met apostille of legalisatie ontvangt u dan per aangetekende post retour. Meer informatie hierover, en de adressen van de diverse centrale balies, kunt u vinden op de webpagina’s van de diverse rechtbanken, zoals die van de rechtbank Den Haag, de rechtbank Amsterdam en de rechtbank Rotterdam. Op www.rechtspraak.nl zijn ook de gegevens van de andere rechtbanken te vinden.

Als u de beëdigde vertaling van een document in de Spaanse taal in het buitenland wilt gaan gebruiken, dient de handtekening van de beëdigde vertaler gelegaliseerd te worden door een Nederlandse rechtbank. De gescande handtekening van alle beëdigde vertalers in Nederland is gedigitaliseerd en de legalisatie van de handtekening van de vertaler (apostille) kan in alle rechtbanken in Nederland gebeuren.

Als u de vertaling van een apostille moet voorzien, kunnen wij naar de rechtbank gaan en dit voor u regelen. De kosten bedragen EUR 40,- per document. U kunt uiteraard ook zelf met onze beëdigde vertaling terecht bij de balie van elke willekeurige rechtbank in Nederland. Beëdigde vertalingen en apostille (hier vindt u meer informatie omtrent een apostille).

tevredenheidsgarantie

100 % tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om u als klant tevreden te stellen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geleverde vertaling, dan zullen wij de vertaalde tekst kosteloos voor u corrigeren of aanpassen binnen een periode van 30 dagen na de leveringsdatum.

Tot slot, nogmaals de levertijd, reserve kopieën en apostille voor u op een rijtje:

Beschrijving
 
De levertijd van uw vertaling
tot 2000 woorden
één tot drie werkdagen
Extra kopieën
digitale kopie - PDF bestand
gratis
Extra kopieën
hard copy per document
vanaf
30,00 EUR
Extra kopieën
gescande kopie per document
vanaf
40,00 EUR
Verzendkosten
altijd kosteloos binnen Nederland
Legalisatie of apostille van de rechtbank
 
42,00 EUR

(Alle teksten en vertalingen worden zorgvuldig nagekeken, indien nodig door onze in-house jurist)

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERTALING AANVRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG. BINNEN 1 UUR ONTVANGT U ONZE OFFERTE. WIJ BEHANDELEN ALLE INFORMATIE EN UW DOCUMENTEN ALTIJD STRIKT VERTROUWELIJK


snel uw offerte

[Wij kunnen ook officiële en beëdigde documenten met spoed vertalen]


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

+31(0) 30 232 24 46   +    31(0)610 014 264 [dagelijks bereikbaar ook in het weekend]

info@elviravillegas.nl [24 uur per dag te gebruiken]

“Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers”

Deze diensten bieden wij u ook aan:

[Uw vertaling met spoed geleverd. Spoedvertalingen ook beëdigd binnen 24 uur]

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans en het Nederlands
Wij zijn gespecialiseerd in
Taaldiensten
Bekijk ook


Meer weten?

+(0)30 2322446   |   + (0)6 100 14 264 of info@elviravillegas.nl

inicio-home mapa

e. Villegas is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en/of vraag vrijblijvend een offerte aan.

e-mail: info@elviravillegas.nl

Telefoon +31 (0)30 232 24 46 - +31 (0) 6 100 14 264

Kantoortijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wilt u langskomen, belt u dan eerst even om een afspraak te maken.

Keukenstraat, 17 - 3512 NE UTRECHT (Nederland). Voor het plannen van een route, verwijzen wij u ook graag naar: Google-maps

Linkedin

Twitter

Bedrijfsgegevens: E.Villegas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder het KVK-NUMMER 30266319 en BTW-IDENTIFICATIENUMME: NL002187263B80 - (VAT validation)

In het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) sta ik geregistreerd als beëdigd tolk en vertaler Spaans onder nummer 4857. (Bureau Wbtv)

[E.Villegas is lid van het Ngtv - Het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers de grootste beroepsvereniging van tolken en vertalers in Nederland.]


ik zoek een vertaler