NL | ES | CAT | EN

Zakelijke dienstverlening

Juridisch Vertaalbureau Spaans e.Villegas beëdigde, officiële, financiële en gespecialiseerde vertalingen in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans

[Nederlands ↔ Spaans ↔ Nederlands ]
[Nederlands ↔  Catalaans ↔ Nederlands ]

[e.Villegas ervaren native tolk en beëdigd juridisch vertaler Spaans, Nederlands en Catalaans. Beëdigd door de rechtbank van Utrecht en opgenomen in het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) onder nummer: 4857] e.Villegas is ook aangesloten bij de beroepsorganisatie:Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (www.ngtv.nl)

offerte

[Direct naar onze tarieven]

Beëdigde vertaling van juridische en officiële documenten in en uit Spaans en Nederlands, voor zowel bedrijven als particulieren, ook direct voor advocatenkantoren en notarissen

Een scherp tarief & gegarandeerde kwaliteit vanaf EUR 0,12 per woord

Wij beschikken over veel werkervaring, opgedaan na jaren vertalen voor het OM, notarissen, advocatenbureaus en particulieren, direct of via andere grotere internationale vertaalbureaus.

Wij kunnen zakelijke overeenkomsten of processtukken voor u beëdigd vertalen, maar ook alle akten en verklaringen en andere documenten die de notaris voor u opstelt voor u beëdigd of onbeëdigd vertalen, bijvoorbeeld, de oprichtingsakte van uw bedrijf, de statuten van uw onderneming, uw huwelijksvoorwaarden, hypotheekakten, leveringsakten, etc.

Wij hebben ook ervaring met het vertalen van juridische documenten in rechtszaken i.v.m. octrooien van geneesmiddelen in het economische belang van de farmaceutische industrie, patiënten of een derde partij, bijvoorbeeld, fabrikanten van generieke geneesmiddelen.

Wij kunnen al uw juridische documenten beëdigd en niet beëdigd vertalen en als dat nodig is met spoed. Uiteraard kunnen wij uw vertalingen ook voor u laten legaliseren bij de rechtbank.

Onze tarieven:

- Catalaans vertaling [niet beëdigd]
tarieven variëren van 0,14 tot 0,18 EUR
- Beëdigde vertalingen
tarieven variëren van 0,10 tot 0,20 EUR

Beëdigde vertaling van kennisgevingen, vonnissen, beschikkingen, bewijsstukken en andere juridische documenten rondom de rechtszaak in het Spaans of het Nederlands opgesteld naar het Spaans of het Nederlands, met en zonder legalisatie of apostille.

- 1 pagina vanaf EUR; 65,00*

- 2 pagina's of meer vanaf EUR; 45,00* per pagina

- Legalisatie of apostille kosten: EUR 40,00 per document

- Bij en spoedvertaling (na 18:00 uur of in het weekend) wordt een toeslag van een 20% tot een 40% berekend.

Minimumtarief
EUR 68,00 *
*(Deze tarieven zijn van toepassing op vertalingen Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands met een levertijd van 3-5 werkdagen).

*(Prijzen in euro's. 21% btw niet inbegrepen).

*(Wij behandelen uw documenten strikt vertrouwelijk).

 

Meer informatie over beëdigd vertalen, apostilles en onze tarieven vindt u op onze webpagina beëdigd vertalen en apostille en legalisatie. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

(Alle teksten en vertalingen worden zorgvuldig nagekeken, indien nodig door onze in-house jurist)

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERTALING AANVRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG. BINNEN 1 UUR ONTVANGT U ONZE OFFERTE. WIJ BEHANDELEN ALLE INFORMATIE EN UW DOCUMENTEN ALTIJD STRIKT VERTROUWELIJK


snel uw offerte

[Wij kunnen ook officiële en beëdigde documenten met spoed vertalen]


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

+31(0) 30 232 24 46   +    31(0)610 014 264 [dagelijks bereikbaar ook in het weekend]

info@elviravillegas.nl [24 uur per dag te gebruiken]

Geregistreerd docent Spaans“Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers”

Deze diensten bieden wij u ook aan:

[Uw vertaling met spoed geleverd.Spoedvertalingen ook beëdigd binnen 24 uur]

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans en het Nederlands
Wij zijn gespecialiseerd in
Taaldiensten
Bekijk ook


Meer weten?

+(0)30 2322446   |   + (0)6 100 14 264 of info@elviravillegas.nl

inicio-home mapa

e. Villegas is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en/of vraag vrijblijvend een offerte aan.

e-mail: info@elviravillegas.nl

Telefoon +31 (0)30 232 24 46 - +31 (0) 6 100 14 264

Kantoortijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wilt u langskomen, belt u dan eerst even om een afspraak te maken.

Keukenstraat, 17 - 3512 NE UTRECHT (Nederland). Voor het plannen van een route, verwijzen wij u ook graag naar: Google-maps

Google+

Skype: evillegasselma

Linkedin

Twitter

Bedrijfsgegevens: E.Villegas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder het KVK-NUMMER 30266319 en BTW-IDENTIFICATIENUMME: NL198812991B02 - (VAT validation)

vvin lid

[ E.Villegas vertaalbureau is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland VViN en de European Union of Associations of Translation Companies EUATC ]